Advocaat Vlissingen

By | 12 januari 2016

schilderij over een advocaat
Schijvenaars & Aerts Advocaten
Mr. Schijvenaars is gespecialiseerd in personen-, familie- en vreemdelingenrecht. Mr.Aerts specialisme is: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, strafrecht, sociale zekerheid, werk en bijstand. Er is een gratis inloopspreekuur op de maandagmiddag (14.00-16.00). Adres: Paul Krugerstraat 34.

Buijs
Mr. Buijs is gespecialiseerd in faillissementrecht en familierecht. Besprekingen zijn op afspraak. Men kan hem bereiken door zijn secretariaat te bellen. Adres: Wildbaan 18 in Lammerenburg, Vlissingen
Vader & Mink
Advocatenkantoor in het centrum van Oost-Souburg. Mr. Vader’s specialisatie is arbeids- en ambtenarenrecht, sociale zekerheid, huurrecht en overeenkomstenrecht. Mr. Mink is gespecialiseerd in personen- en familierecht, strafrecht en civiel jeugdrecht. Adres: Kanaalstraat 36 – 38, Oost-Souburg

VSW Advocaten
Stichting Derdengelden VSW Advocaten is gevestigd op Scheldestraat 76, Vlissingen. Er is een gratis inloopuur iedere vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur.

de Wit
Advocatenkantoor De Wit heeft zijn adres in de Badhuisstraat 96/98, Vlissingen. Er staat op de website geen informatie over een inloopuur.

Wolf Legal
De advocatenpraktijk is zowel voor particulieren als ondernemers. Specialisaties zijn contractenrecht, ondernemingsrecht, energierecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, vastgoed en huurrecht. Adres: Badhuisstraat 183, Vlissingen

Brosius
Advocatenkantoor Brosius is een kleine praktijk in Goes. Er is een spreekuurvestiging in Vlissingen aan de Steenhuisstraat 24. Het kantoor heeft als specialisatie arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Gratis inloopspreekuur op donderdagavond te Goes (19.00-20.00). Ook geeft het kantoor gratis advies per email als het een eenvoudige vraag betreft.
top 5 in Nederland
De grootste advocatenkantoren in Nederland zijn: NautaDutilh, Houthoff Buruma, De Brauw Blackstone Westbroek, Loyens & Loeff, AKD Prinsen Van Wijmen. De topkantoren hebben 180-280 advocaten in dienst met vestigingen wereldwijd. Ze geven hoog gespecialiseerd advies op allerlei terrein.

Geef een reactie