Studio Zeezicht Vlissingen

studio zeezicht vlissingen
Studio Zeezicht Vlissingen is gelegen op Boulevard de Ruyter nummer 12. Het is het gebouw uiterst links op de foto. Het grotere gebouw ernaast is van het Nederlands Loodswezen. De loodshaven met de loodsboten ligt om de hoek (150 meter). Vanaf deze haven worden continue loodsen gebracht en opgehaald bij passerende zeeschepen. Vanuit het appartement heb je hierop een goed uitzicht. Het witte gebouw in het midden is het Hotel Belgische Loodsensocieteit. Dit gemoedelijke hotel heeft ook kamers met zeezicht.

Het appartement
Het appartement dat men huurt ligt op de begane grond. Er is ook een 2e, 3e en 4e verdieping maar waarschijnlijk woont daar de eigenaar. Studio Zeezicht is 33 m2 groot en er kunnen maximaal 3 personen in. Er is een tweepersoonsbed en een slaapbank. Het is compleet ingericht met een badkamer, zithoek, eethoek, keuken en vaatwasser. In Booking heeft het 71 reviews met een 9.3 gemiddeld. Bekijk hier de prijzen van Studio Zeezicht.

Locatie
boulevard de ruyter vlissingen
Studio Zeezicht ligt op een steenworp van het standbeeld van Michiel de Ruyter en loodshaven. Hier begint de oprit van Boulevard de Ruyter en ligt tevens het hart van Vlissingen. Op het Bellamypark en de Nieuwendijk is het uitgaansleven van Vlissingen geconcentreerd. Voor het appartement ligt geen strand maar een betonnen glooiing. Naar het strand op Boulevard Bankert is 400 meter lopen. Naar het Badstrand is iets meer dan 1 km.

Stedentrip Vlissingen

Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Appartementen vakantie Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Bed en Breakfast Vlissingen
Hotel Piccard Vlissingen