Residentie Vlissingen

residentie vlissingen

Residentie Vlissingen (220 reviews, 8.2) zijn nieuwe appartementen in het centrum van de stad. De accommodatie ligt in de Walstraat die de belangrijkste winkelstraat van Vlissingen is. In de lente en zomer is er een terras op de Kleine Markt dat schuin voor de residentie ligt. Het is 350 meter naar de HEMA en 600 meter naar de AH supermarkt. Naar de Nieuwendijk en Bellamypark (restaurants en cafe’s) is 5-10 minuten lopen. Naar het strand is ongeveer 1200 meter.

Appartementen & studio’s
Residentie Vlissingen biedt studio’s voor 2 tot 4 personen en appartementen voor maximaal 4 personen. De studio’s zijn uitgerust met twee grote eenpersoonsbedden (210×90 cm), zitjes, tafel en een kitchenette met kookplaat, vaatwasser, koelkast, magnetron en koffiemachine. Door middel van een groot opklapbed kunnen er nog twee personen extra in de studio verblijven. De appartementen hebben 2 slaapkamers met eenpersoonsbedden. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Bekijk hier of Residentie Vlissingen kamers beschikbaar heeft

Appartementen Vlissingen

Op appartementen Vlissingen vindt u een overzicht van appartementen op de boulevard, budget appartementen en accommodaties in Vlissingen die een hond toestaan. Er zijn 2 appartementen waar de overnachting van de hond gratis is.

Zeeland hotels en appartementen

Appartementen Domburg
Appartementen Middelburg
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland