Boulevard 17 Vlissingen

Boulevard 17 is een klein hotel op de boulevard van Vlissingen. Het bestaat uit twee accommodaties met in totaal 17 luxe suites. Deze kamers hebben vaak uitzicht over de Westerschelde en het strand. In het hotel is een restaurant waar men kan ontbijten, lunchen en dineren. Op de foto: de accommodatie met 10 suites is gevestigd in de Sardijntoren. De kamers zijn op de begane grond en eerste verdieping. De andere 7 kamers liggen in Strandveste dat tegenover de Sardijntoren staat.
boulevard 17 vlissingen

Grand cafés omgebouwd tot hotel
Nog niet zolang geleden waren in Boulevard 17 twee grand cafés gevestigd. Deze waren eigendom van Amadore (bekend van o.a het bekende 4-sterren Amadore Arion Hotel dat ook op de boulevard ligt). Amadore heeft deze grand-cafés verkocht aan Boulevard 17 dat de zaken ombouwde tot een hotel met luxe suites. Hoewel Boulevard 17 in Booking.com en Tripadvisor staat vermeld is het hotel daar niet te boeken.

Kamers
U kunt kiezen uit de volgende kamer types: Junior Suite, Wellness Suite en Junior Ocean Suite. Er zijn kamers op de begane grond en op de eerste verdieping. Het hotel werd in juni 2020 geopend dus alles ziet er nog fonkelnieuw uit. Pluspunten van Boulevard 17 zijn de luxe uitstraling en uitstekende locatie. Een nadeel zijn de Franse balkons: men kan wel op de balkons staan maar er niet op zitten. Ook als het druk is lopen de mensen op straat vlak langs de ramen van de hotelkamers op de begane grond.

Citytrip Vlissingen

Hotels boulevard Vlissingen
Appartement vakantie Vlissingen
Gevangentoren suite met bubbelbad (80 m2, boulevard Vlissingen)
Hotel de Timmerfabriek Vlissingen
Luxe hotels Zeeland
Design hotels Zeeland
Hotels centrum Vlissingen
Strandhotels Zeeland