Bellevue Boulevard Vlissingen

bellevue boulevard vlissingen
Appartement Bellevue Boulevard in Vlissingen is het bruine gebouw met de trap. In het pand zijn 2 woningen gevestigd: nummer 32 en nummer 34. Bellevue zit op de onderste etage en in het souterrain. Het raam van het appartement is twee meter hoger dan de begane grond waardoor er een vrij uitzicht is over de Westerschelde. Het appartement heeft 60 reviews van 9.5 gemiddeld. Voor de locatie wordt een 10 gegeven.

Appartement
appartement bellevue boulevard interieur
Het appartement op de eerste etage is 55 m2 groot en heeft 1 slaapkamer, een moderne badkamer en een volledig ingerichte keuken. Aan de achterzijde is een balkon dat uitzicht heeft over de stad. Huisdieren zijn toegestaan. Bekijk hier de prijs voor Appartement Bellevue Boulevard.

Strand
Naar het dichtstbijzijnde strand op Boulevard Bankert is 400 meter. Dit strand loopt bij vloed wel onder water. Het grootste strand van Vlissingen is het Badstrand voor Boulevard Evertsen. Dit is ongeveer 1 km lopen. Achter het Badstrand zijn verschillende parkeerterreinen. Hier staat ook bioscoop Cinecity.

Locatie
Bellevue Boulevard heeft een prima locatie. Naar het Bellamypark & Nieuwendijk (terrasjes, restaurants, cafe’s, hotels) is ongeveer 500 meter lopen. Naar het strand is 400-1000 meter en naar de winkelstraten is 500-1000 meter.

Parkeren bij Bellevue
Er is een privé parkeerplaats beschikbaar voor gasten. Het dichtstbijzijnde oplaadpunt voor elektrische auto’s is de laadpaal in de Slijkstraat. Deze straat ligt enkele honderden meters van het appartement. In Vlissingen centrum zijn diverse parkeerterreinen en 2 parkeergarages. Op (en rond) de boulevard is betaald parkeren van maandag t/m zondag van 9.00 – 18.00 uur. Het tarief in de zomer is 2 euro per uur. In de winter is dit €1,50 per uur.

Stedentrip Vlissingen

Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Appartementen vakantie Vlissingen
Studio Zeezicht Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Bed en Breakfast Vlissingen