Appartement Sarazijnstraat Vlissingen


The Bellamy apartment 2 is gevestigd in de Sarazijnstraat, Vlissingen. Het appartement heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. De woonkamer kijkt uit over het Bellamypark. De accommodatie is regelmatig niet te huur op Booking omdat de voorkeur van de verhuurder uit gaat naar huurders die langere tijd willen huren. Zoals expats of bedrijven. Op de begane grond ligt het Zuid-Amerikaans restaurant El Castillo. Het appartement ligt links op de foto, rechts is cafe Roots te zien dat op de Nieuwendijk ligt.

Appartementen in de buurt

Appartement boulevard
Een appartement in de buurt van de Sarazijnstraat is The Ruyter Apartment dat op Boulevard de Ruyter ligt. Het uitzicht op de Westerschelde is prachtig evenals de 40 reviews (9.8 gemiddeld). The Ruyter Apartment heeft 2 slaapkamers.

Appartement centrum Vlissingen
Aan Hooger Wal is gevestigd in een herenhuis in de Walstraat, Vlissingen. Dichtbij is de Nieuwendijk en het Bellamypark waar het uitgaansleven van Vlissingen is geconcentreerd. Aan Hooger Wal heeft een oppervlakte van 105 m2 en er zijn 2 slaapkamers.

Vlissingen stedentrip

Vlissingen dagje uit
Appartement Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Stad en Strandhotel Elisabeth Vlissingen