Westduin

By | 12 november 2015

strand westduin piet-hein het strand met strandhuisjes
Westduin is een strandgedeelte tussen Dishoek en Vlissingen. Op het strand zijn een strandpaviljoen, strandhuisjes, een strandwacht/Ehbo post met strandverhuur en toilet/douches. Tegenover de duinovergang naar het strand staat het bekende Golden Tulip Strandhotel.

duinen schepen varen langs-westduin
Een wandeling over de duinen kost energie maar geeft tegelijkertijd mooie vergezichten over het strand en de zee.

strandpaviljoen piet-hein-

Lekker zitten op het terras van strandpaviljoen Piet Hein in Westduin. Er is zelfs een dakterras want bij zonnig weer is het druk. Iets verderop liggen nog twee strandpaviljoens zodat er meestal toch een plekje gevonden kan worden.

strandhotel in westduin koudekerke

Strandhotel achter de duinen
Het Golden Tulip Strandhotel Westduin is een laagbouw viersterrenhotel dat pal achter het duin ligt. Binnen enkele minuten loopt men het brede zandstrand op. Er zijn 116 kamers die verdeeld zijn in verschillende types. Het hotel heeft een eigen parkeerterrein. Naar Vlissingen en Middelburg is 5-10 km.

Parkeren & fiets
Westduin is makkelijk te bereiken met de fiets vanaf de Vlissingse boulevard via een fietspad (2km). Naar Dishoek centrum (1,5km) loopt een fietspad achter de duinen. In Westduin is een grote auto parkeerplaats op 200 meter van de duinovergang. Fietsen kunnen tegenover de duinovergang gezet worden naast het Strandhotel.

Hotels Zeeland met familiekamers & vakantiehuisjes

Hotels met familiekamers
Vakantiehuisjes
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Vlissingen hotels
Middelburg hotels
Domburg hotels en appartementen